Samenwerking voor de bouw van een netwerk van waterstoftankstations in Duitsland

1 juni 2023

GP JOULE en Resato Hydrogen Technology kondigen een samenwerking aan voor de bouw van een netwerk van waterstoftankstations in Duitsland.

GP JOULE is de toonaangevende geïntegreerde energieleverancier die actief is in alle delen van de waardeketen van hernieuwbare energie – van het opwekken tot het gebruik van energie. Resato Hydrogen Technology is een toonaangevende fabrikant van waterstoftankstations. Beide bedrijven delen de ambitie om innovaties voor een betere toekomst in de praktijk te brengen. Daarom past een project met als doel het implementeren van een uitgebreid netwerk van waterstoftankstations voor schone mobiliteit van zware voertuigen in Duitsland perfect bij hun pioniersgeest.

“Voor de duurzame transformatie in transport kunnen we niet alleen vertrouwen op nieuwe voertuigen, we moeten ook de nodige tankinfrastructuur bieden”, zegt André Steinau, Managing Director bij GP JOULE HYDROGEN. “Daarom kijken we ernaar uit om samen te werken met een innovatieve partner om het zware transport in Duitsland verder te decarboniseren en onze klanten alle componenten te bieden voor klimaatneutraal zwaar transport uit één bron: van de productie en aankoop van groene waterstof tot de waterstoftankstations en de brandstofceltrucks.”

Copyright © 2024 Pindustry bv All rights reserved