Valveco en Pindustry gaan samen verder

26 oktober 2022

Broers Peter en Ronald Toes, eigenaren van Valveco, zochten een partner om hun groeiambities mogelijk te maken en vonden de perfecte match in Pindustry. Als derde broer brengen we de nodige vaardigheden en middelen om dit uitzonderlijke familiebedrijf nog sterker in de markt te zetten en nieuwe markten aan te boren.

Per 10 oktober zijn Valveco en Pindustry een partnerschap aangegaan. De belangrijkste reden van dit samengaan was de wens van Valveco om zijn groeikansen en concurrentiepositie verder te versterken en uit te breiden. In Pindustry heeft Valveco de ideale partner gevonden om deze internationale groei mee vorm te geven.

Valveco is een toonaangevende, internationale leverancier van afsluiters voor de maritieme- en offshore sector. Pindustry is een onafhankelijke investeringsmaatschappij gericht op innovatieve industriële producten. Pindustry is met 50 bedrijven actief in 24 landen.

De eigenaren van Valveco, Peter Toes en Ronald Toes zullen na het samengaan het management blijven voeren. Tjalko Reedijk en Andries Verder zullen vanuit Pindustry hierbij ondersteunen.

Tijdens dit traject hebben collega’s Raymon KouwenhovenYvo Bruin en Hans Van de Pas vanuit Match Plan Fusies en Overnames de broers Peter en Ronald Toes van Valveco geadviseerd.

Copyright © 2024 Pindustry bv All rights reserved