Wij zijn Pindustry

Wij zijn oprichters, engineers, managers, go-to-market experts en hands-on investeerders.

Tjalko Reedijk

Oprichter en Managing Partner

Andries Verder

Oprichter en Partner

Erik Harms

CFO

Willem Jan Bittink

Investment Director

Jetse van de Kamp

Controller

Wij geloven in de transformerende kracht van technologie. Door de groei en financiële slagkracht van pioniers en vernieuwers te ondersteunen, werken we actief mee aan een betere toekomst

Onze gezamenlijke reis begon met de langetermijnambitie van Andries Verder en Tjalko Reedijk om innovatieve industriële bedrijven te ondersteunen bij het uitbreiden van hun activiteiten. Niet als bank of investeerder die enkel slimme financiële engineering biedt, maar als hands-on partner die nauw samenwerkt met het management om hun groeidoelstellingen te realiseren. In 2014 maakten Andries en Tjalko deze ambitie waar met de oprichting van Pindustry.

Tjalko leidt Pindustry als Managing Partner. Hij is geruime tijd lid geweest van de directie van de Verder Groep. Tjalko is een drijvende kracht achter technologische innovaties. Met zijn strategisch inzicht en kennis weet hij managementteams op de juiste manier te motiveren, in zowel goede als minder goede tijden.

Andries is eigenaar en CEO van de Verder Groep. De afgelopen tien jaar heeft hij deze laten groeien tot 50 bedrijven in 24 landen, met een gezamenlijke jaaromzet van 450 miljoen euro. Andries vindt altijd de passende groeistrategie.

Erik Harms is sinds 2016 werkzaam bij Pindustry als CFO. Hij is gespecialiseerd in waardeanalyse en heeft ruime M&A-ervaring. Verder is hij met zijn helikopterview in staat, het overzicht te bewaren en niet te verzanden in details.

Wat dit voor u betekent

Als eigenaren zijn wij de enige investeerders in ons fonds. In tegenstelling tot traditionele participatiemaatschappijen, waarbij de partners slechts een klein bedrag investeren, zetten wij ons eigen geld aan het werk voor uw bedrijf. Deze mate van betrokkenheid draagt bij aan succes op lange termijn.

Met een privaat vermogen (zonder hefboomfinanciering) van 50 miljoen euro tot onze beschikking kunnen we snel beslissen. Een tijdsbestek van slechts acht weken—van introductie tot contract—is geen uitzondering.

Wanneer we ervoor kiezen om in uw bedrijf te investeren, brengen we naast ons uitgebreide netwerk ook een schat aan kennis en ervaring mee. We begeleiden u bij elke stap: van productontwikkeling en internationalisering tot marketing en distributie.

Wij geloven in de transformerende kracht van technologie. Door de groei en financiële slagkracht van pioniers en vernieuwers te ondersteunen werken we actief mee aan een betere toekomst.

Pindustry heeft sinds de oprichting in 2014 in negen bedrijven geïnvesteerd.

Lees hier meer over hoe wij werken.

 

 

Maak kennis met de teams

Aerox

Michiel Wildschut

CEO

Pieter Leenders

CCO

Resato Hydrogen Technology

Rob Castien

CEO

Erik Doornbos

COO

Resato High-pressure Technology

Laurens van der Woude

CEO

Resato Waterjet Technology

Paul Schut

CEO

Valveco

Peter Toes

CEO

Ronald Toes

CCO

Necaro

Jay McKenna

President & CEO

Hal Bouknight

COO
Copyright © 2024 Pindustry bv All rights reserved